Dezvoltare personala

Te invit sa iti faci un cadou! Un cadou de care te vei bucura toata viata! Te invit ca in 2019 viata ta sa devina rotunda …Un an pentru o viata rotunda, fara limitari si fara regrete. O serie de cursuri deschise lunare care se desfașoara pe durata unui an in cadrul programului “Un an de viata rotunda” și care au ca scop o imbunatatire durabila si integrata a tuturor ariilor importante ale vietii tale: corp, minte, emotii si spirit
raluca-mohanu-coach

Ce inseamna Un an de viata rotunda? O serie de 9 cursuri de dezvoltare personala ce se desfășoară pe durata unui an și care au ca scop o îmbunătățire durabila și integrata a tuturor ariilor importante ale vieții tale: de la bani, cariera, sănătate și pana la relația cu cele mai importante persoane din viața ta.

Poti lasa deoparte lucruri care nu iti mai servesc, poti usura bagajul care ti-a fost dat de familie si societate pentru a calatori mai frumos… Este momentul in care poti renunta la ceea ce te tine departe de bucurie… Pe tine si pe cei dragi. Nu iti promit ca nu vei mai avea probleme! Ci doar ca le vei aborda de la alt nivel!

Este un program care te ajuta in cariera, in familie, in echipa, in business, cu prietenii, in leadership … Cand tu cresti, toate domeniile din viata ta cresc! O data cu tine…Si impreuna vom creste o comunitate!

Ce primesti in acest program:

  • 9 zile intensive de work-shop in 2019 + 1 intalnire cadou in data de 20.02.2020;
  • 3 sesiuni de lucru de grup de cate 3 ore fiecare legate de obiectivele tale de dezvoltare personala;
  • 6 sedinte de 60 de minute fiecare de coaching cu un coach acreditat din comunitate;
  • 3 intalniri in grupuri mici de cate 3 ore fiecare facilitate de un coach din cadrul comunitatii;
  • Acces la grupul de discutii moderat in care vei fi sustinut cu raspunsuri legat de dificultatile pe care le intampini sau progresele cu privire la care vrei sa faci imparatsiri pentru a celebra impreuna
  • Un sistem de sustinere continuu, care te ajuta timp de 1 an sa vezi mai larg, sa iti largesti perspectiva si sa actionezi in directia in care poti aduce ceva nou in viata ta, chiar si atunci cand iti este mai greu
  • O imbinare de metode si interventii diverse inspirate din: analiza tranzactionala (Starile Eu-lui, pozitii de viata, stiluri de lucru in echipa, stroke-uri, jocuri psihologice,), NLP (pozitiile perceptuale, valori, convingeri, niveluri neurologice ale schimbarii, metaprograme), terapie prin arta (colaje, desen, modelaj in lut, exercitii de miscare), coaching (Solution Focus, Coaching Integrativ, Coaching Identitar, Eneagrama in Coaching, Coaching Sistemic), constelatii de familie si organizationale, terapii energetice, mindfulness/meditatie
  • Mentorat, coaching, exercitii de grup, lucru individual, sustinere intre participanti, cu traineri, coachi si facilitatori, ajutor pentru formarea unor grupe de sustinere si monitorizare intre colegi

Intentia noastra este sa fim impreuna, sa crestem si sa ne bucuram de prezenta colegilor intr-un grup bazat pe solidaritate. Pentru ca fiecare sa se inteleaga mai bine pe sine, sa isi imbunatateasca relatiile, sa gaseasca noi metode de utilizare a principalelor resurse energie timp si bani. Pentru a putea lasa in urma in viata lui ceea ce nu-ne mai serveste, pentru a face loc noului si pentru a evolua.

Daca vrei sa eviti stagnarea si sa aduci energie in viata, familia si proiectele tale vino alaturi de noi!

Vezi Calendarul Evenimentelor
Un an de viata Rotunda

Inscrierea in program o poti face oricand, alegand cursul sau cursurile potrivite pentru tine in acest moment.

Calendarul evenimentelor Raluca Mohanu, 2019

Transformarea convingerilor limitative

Transformarea convingerilor limitative

23.02.2019 | Seeds for Happiness, Bucuresti

Iti propun sa facem impreuna un exercitiu de sinceritate – sa onoram partea din noi care ne ajuta si ne sustine (convingerile potentatoare) si sa aducem la lumina si sa transformam sabotorul nostru interior

Emotiile noastre – prieteni sau dusmani

23.03.2019 | Seeds for Happiness, Bucuresti

Incetezi sa te mai lupti cu emotiile tale. Le dai permisiune sa existe si permisiunea sa plece. Iti accepti vulnerabilitatea, profund umana, cu fragilitatea dar si forta ta.
Relatia-cu-parintii-la-maturitate

Relatia cu parintii la maturitate

20.04.2019 | Seeds for Happiness, Bucuresti

Iti propun sa reflectezi asupra uneia dintre cele mai importante relatii din viata ta, relatia cuparintii. Este o relatie intensa, rareori lina, cu multa iubire si deseori cu multe tensiuni.
Relatii-de-cuplu-armonioase

Relatii de cuplu armonioase

25.05.2019 | Seeds for Happiness, Bucuresti

Vom dialoga și vom explora diferite perspective: Identificarea propriului “limbaj al iubirii” și cum să îl aflăm și pe cel al partenerei/partenerului. Definirea așteptărilor cu care intrăm într-o relație și înțelegerea impactului pe care aceste așteptări le au asupra relației.

Cresterea-constienta-a-copiilor---thumb

Cresterea constienta a copiilor

22.06.2019 | Seeds for Happiness, Bucuresti

Vom petrece impreuna o zi de dialog si reflectie pornind de la urmatoarele principii de crestere a copiilor: 1. Iubirea nu este suficienta…avem nevoie si de comunicare empatica pentru ca relatia cu copilul nostru sa fie una armonioasa..2.

Cum fac loc noului in viata mea

19.10.2019 | Seeds for Happiness, Bucuresti

Vei reflecta asupra schimbarilor inevitabile din viata ta si asupra tuturor separarilor prin care ai trecut pana acum. Vei identifica resursele tale de a ramane “cu tine” in conditiile in care mediul tau exterior se schimba, uneori dramatic.

mentalitatea-abundentei

Mentalitatea abundentei

16.11.2019 | Seeds for Happiness, Bucuresti

Vei afla cum convingerile tale iti influenteaza starea ta generala de prosperitate. Vei avea ocazia sa reflectezi si sa discuti despre modul in care te raportezi la bani. Iti vei stabili un obiectiv financiar si vei avea planul tau de actiune pentru a-l atinge.
Calatoria Eroului

Calatoria Eroului

07.12.2019 | Seeds for Happiness, Bucuresti

“Calatoria eroului” ne ofera un instrument de a ne intelege si de a ne trai plenar sensul vietii. De a ne bucura de viata cu mai multa intelegere si rabdare pentru crizele noastre existentiale si cu mai mult optimism in gasirea propriilor solutii.

Despre Raluca Mohanu

Sunt Raluca Mohanu. Valoarea mea principala este iubirea si invat in fiecare zi despre cum pot trai cu sens si cu bucurie.
Lucrez cu oamenii de peste 20 de ani, iar din 2005 sunt coach si formator de coachi si facilitatori. Sprijin oameni dornici sa isi asume propriul destin, fie care sunt manageri din multinationale, antreprenori , soti/sotii, profesori, coachi, terapeuti, traineri sau parinti dornici sa isi imbunatateasca relatia cu copiii.
Conduc programe de mentoring si supervizare in coaching. In timp, mi-am definit propriul meu stil de lucru, uneori onconformist.Nu mi-e frica de metodele terapeutice si cred ca e nevoie sa ne imprietenim cu inconstientul nostru, scoala mea de psihologie preferata fiind analiza tranzactionala.
Cred in vointa individuala dar inteleg si respect modul in care functioneaza sistemele practicand metoda constelatiilor sistemice. Consider omul o fiinta spirituala si de aceea folosesc natural tehnicile de mindfulness in cursurile mele.
Simt sa dau mai departe darurile pe care si eu le-am primit. De la profesorii, mentorii mei si maestrii mei

raluca-mohanu-coach